Translate

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΤΙΑΣΩ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ

Mittelaltes Paar, weiße Bluse, weißes Hemd steht im sommergrünen Wald und lächelt in die Kamera





Ένα συνταξιοδοτικό συμβόλαιο, αποτελεί μία υπεύθυνη και συνειδητοποιημένη απόφαση. Σε αυτήν λοιπόν την επιλογή σας θα πρέπει να λάβετε υπ’ όψιν ορισμένους ιδιαίτερα σημαντικούς παράγοντες. 

Ασφαλιστική Εταιρία

Πρέπει να διαθέτει ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια, μακρά πορεία και αξιοπιστία. Είναι προτιμότερο να δραστηριοποιείται σε πολλά μέρη του κόσμου για λόγους διασποράς του κινδύνου (χωρίς να σημαίνει πως πολλές ελληνικές δεν είναι αξιόπιστες). Να σέβεται τους ασφαλισμένους της και να τους δίνει άμεσα λύσεις.

Ασφαλιστικό προϊόν

Τα χαρακτηριστικά του κάθε προγράμματος είναι σημαντικά γιατί εκείνα δίνουν λύσεις στις ανάγκες σας. Η ανάγκη σας κάνει να επιλέξετε ένα προϊόν και δεν μπορεί ούτε πρέπει κανείς να σας το επιβάλλει .

Ασφαλιστής

Είναι ο άνθρωπος που θα σας γνωρίσει προσωπικά, θα συζητήσει για τις ανάγκες σας και θα προτείνει τις κατάλληλες λύσεις. Είναι εκείνος που θα βρίσκεται κοντά σας για να εκπροσωπεί τα συμφέροντά σας. Η ασφάλιση μέσω ενός τραπεζικού υπαλλήλου, όπως και η απ’ ευθείας απρόσωπη συνεργασία με μία ασφαλιστική εταιρία δεν στέφονται πάντα με επιτυχία. Αν ο ασφαλιστής διαθέτει εξειδίκευση και τεχνογνωσία, μπορεί να σας προσφέρει την προστιθέμενη αξία και να κάνει τη διαφορά.
 Διαβάστε ακόμη:
Υπάρχει λόγος να κάνω ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα σήμερα?

Πώς αναπληρώνονται οι απώλειες στις αποδοχές με ένα «καλό» ιδιωτικό συνταξιοδοτικό πακέτο

Εάν θέλετε να προσεγίσουμε εξατομικευμένα τις ανάγκες σας, τηλεφωνήστε στο 2105983948    Εναλλακτικά συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας  ΕΔΩ

''Αποτυχία για σχεδιασμό του μέλλοντος, ισοδυναμεί με σχεδιασμό για αποτυχία''


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.